Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Frigörande Röster - Maria Sundstedt om livet efter dotterns för tidiga födsel

  • Broadcast in Books
  • 0 comments
Heal My Voice Sweden

Heal My Voice Sweden

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Heal My Voice Sweden.
h:304663
s:7228913
archived

I denna programserie får du möta medförfattare till boken Frigörande Röster, den andra antologin från Heal My Voice Sweden. Boken innehåller 21 sanna kvinnoskildringar. Bitar ur kvinnornas liv som berättar om hur de tagit sig igenom svåra livskriser såsom alkoholism, otrohet, död, abort, förlusten av ett barn, sjukdom och mycket mer.

I detta nästsista program möter du Maria Sundstedt och lyssnar till ett utdrag ur hennes text Ett ögonblick av expansion. Maria levde nära döden när hennes dotter föddes extremt för tidigt. Tillsammans pratar vi om att ta tillvara tiden vi har som människor och expandera omtanken till att också innesluta oss själv, inte bara alla andra. Vi delar också med oss om resan till läkning, om systerskapet, bokprojektet och vad som sker efteråt.

Programledare: Marie Ek Lipanovska, grundare av och projektledare på HMVS

Boken köper du på hemsidan: www.healmyvoicesweden.com

 

 

Comments

 comments