Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Teleseminar Luisteren met je ogen met Geert Hommes

  • Broadcast in Marketing
FMK Radio

FMK Radio

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow FMK Radio.
h:125252
s:2415551
archived

Luisteren met de ogen. Dat is mijn vakgebied. Luisteren met de ogen omdat gezichtsuitdrukkingen een taal spreken die wel is te zien, maar niet te horen. Die niet-gesproken maar wel zichtbare taal zegt vaak meer over de bedoelingen, motieven emoties en gedachten van iemand dan zijn gesproken woord.

Mijn naam is Geert Hommes en ik mag mij deskundige noemen op het vlak van non-verbale communicatie. Na lang gewerkt te hebben voor dienstverleners (Hewlett-Packard en Randstad) kwam ik in aanraking met dit fascinerende vakgebied. Ik verdiepte mij daar in, onder meer door 3 jaar studie in de VS. Terug in Nederland richtte ik mijn eigen trainings- en adviespraktijk op, Tom Institute, en publiceerde een succesvol praktijkboek: ‘Toegepaste non-verbale communicatie’.

Comments