Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

'Herken jij je pure zelf?' met Judith Webber

  • Broadcast in Marketing
FMK Radio

FMK Radio

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow FMK Radio.
h:125252
s:1889031
archived
Haal jij het beste uit jezelf? is de vraag die Judith Webber je stelt.Als je het gevoel hebt dat dat niet zo is, dan nodigt ze je uit om meer van jezelfte laten zien… eerst aan jezelf & daarna aan de wereld!Lange tijd heeft Judith zichzelf ook laten zien, ze had een masker op om zichzelf tebeschermen. Haar binnenkant & buitenkant kwamen niet met elkaar overeen. Daarentegenvond ze die non-match wel altijd fascinerend bij anderen als ze dat voelde.Inmiddels heeft ze door zichzelf te onderzoeken én veel te experimenteren een modelontdekt dat helpt om steeds ‘puurder’ te worden. Dichtbij jezelf kun je namelijkbijna moeiteloos keuzes maken. Het geeft richting, houvast om je leven vorm te gevenzoals jij dat wil. Dat wil jij toch ook?Dit model deelt ze dan ook graag met ons, hoe meer mensen weer puur worden, hoe beter. Judith voelt tot in haar tenen dat dit ook haar missie is: ze wil graag meerpuurheid over de wereld verspreiden, 3 miljoen mensen hun pure zelf laten herkennenin 2012. In NL, in Europa, in de wereld. Dat maakt niet uit. Hoe dan ook, het is zogroot dat ze dat onmogelijk alleen kan. Help je me mee?Dit verhaal is de aanleiding om ClubPuur op te richten, zo ga ik m'n bedrijf zelfsnoemen. Ik wil samenbrengen wat in feite al samen is, maar wacht op het teken. Noudit is het moment. Ik zou het super vinden als m'n interview op FMK radio gaathelpen mensen te mobiliseren die voelen dat ze bij willen dragen...De eerste borrel van ClubPuur is 14 juli. Dit is de officiële kick-off van debeweging....

Comments