Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Soul Sisters - Förebilder

  • Broadcast in Spirituality
  • 0 comments
Heal My Voice Sweden

Heal My Voice Sweden

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Heal My Voice Sweden.
h:304663
s:3221387
archived

Programledare: Marie Ek Lipanovska och Charlotte Rudenstam

Vi pratar i detta program om att vara förebilder.

www.soulsisters.se

Och så vaknade jag en morgon och allt vara annorlunda. Jag vaknade till en ny värld och jag kände mig alldeles ensam i den. Ganska länge kände jag mig ensam. Tills jag började upptäcka att jag var omgiven av Soul Sisters.

Nu vandrar vi hand i hand. Vi samarbetar. I stort och i litet. Och nu bjuder vi in dig till vår värld. En värld där systrar vågar vara, känna, göra affärer, leva sin dröm, utvecklas och leva till 100%.

www.soulsisters.se

Comments

 comments