FMK Radio

FMK Radio

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow FMK Radio.

Personal branding met video met filmmaker Linde Ten Broek

  Broadcast in Marketing

Call in to speak with the host

Linde ten Broek, 45 jaar, is filmmaker en helpt mensen om contact te maken met zichzelf en van daaruit hun verhaal te vertellen voor de camera.Linde maakt films van mensen die met passie over hun bedrijf vertellen en daarin gebruikt zij skills die ze geleerd heeft in opleidingen voor coach en trainer. Een film geeft een persoonlijke touch aan een website of presentatie. Een klant krijgt een goede indruk van de mens achter het bedrijf. Het geheim dat ik met jullie wil delen is als je jezelf bent en kwetsbaar durft te zijn heb je de mooiste gesprekken en kun je de beste deals sluiten. In de uitzending vertelt Linde over de workshop branding en video etaleren en gaat in op de lezingen die zij geeft over jezelf laten zien en jezelf zijn in interviews. Zij zal alles vertellen over personal branding en de manier waarop dat het beste kan werken voor jou.

Tags:
FMK
Sabriye Dubrie
Linde ten Broek
Online marketing
Videopresentatie
h:125252
s:1569735
archived

Comments

 comments