Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Utviklingen av intime forhold - i glede og smerte

  • Broadcast in Self Help
  • 0 comments
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.
h:425597
s:6047567
archived

Kveldens program tar for seg et filosofisk og praktisk tilnærming til begrepet "intime forhold" på godt og vondt. Vi vil berøre de mønstre alle kjenner til i våre forsøk på å skape harmoni og vitalitet på alle nivåer av livet - i relasjonen til seg selv, andre i kjærlighetsforhold, familie, arbeidet, samfunnet, statsmakten... hvordan individets egen utviklingsvei preger disse nivåer av forhold og kvalitetene av resultater disse gir oss.

Vi forsøker å vise hvordan og hvorfor det aldri er enkle svar eller faste løsninger som gjelder for alle, men heller hvordan vi kan forstå disse mønstre i forhold til våre individuelle utviklingsveier fra forvirring til klarhet...fra avhengighet til selvstendighet.

Comments

 comments