Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

SEKSUELE ENERGIE VERANDERINGSMEDITATIE

  • Broadcast in Spirituality
Your Spiritual Awakening Zone

Your Spiritual Awakening Zone

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Your Spiritual Awakening Zone.
h:159828
s:6787943
archived

Helen & Ontwaken met Dr. Eppe Keizer & Nelleke Keizer

Seksuele Energie Veranderingsmeditatie (herhaling oktober 2012)

In navolging van eerdere "New Energy" Meditaties zal Dr. Eppe Keizer je meenemen in een meditatie waarin de negatieve seksuele energieën worden losgelaten die op celniveau liggen opgeslagen ten gevolge van trauma's of verwondingen op het gebied van seksualiteit, zwangerschap, misbruik, opvoeding, ervaringen etc. Deze meditatie is voor iedereen geschikt. Mannen en vrouwen nemen in de meditatie ieder hun beide delen mee, zowel het mannelijke als het vrouwelijke.

We leven met elkaar in een maatschappij waarin de vrije seksuele energie behoorlijk verstoord is geraakt. Niet alleen de ouderwets, religieuze opvoeding waarin sex een taboe is is hier debet aan, waarbij men overigens weer wel de opdracht kreeg om 'heen te gaan en zich te vermenigvuldigen', ook de hedendaagse losse 'sex verkoopt' mentaliteit doet iets met ons sexueel bewustzijn. De verstoringen hierin zijn overigens niet alleen van nu, al ten tijde van Atlantis hebben we hierin een programmering ondergaan en ons DNA herinnert zich en vermenigvuldigt zich...

Hoe fijn zou het niet zijn als we al deze opgeslagen energieën, die tóch niet van onszelf (onsziel) zijn, zouden kunnen loslaten zodat we vrij en vanuit de eigen ziel onze verbinding met de ander, met onzelfs en met ons lichaam kunnen beleven en vieren? Tenslotte hebben we alleen hier op aarde het lichaam waarmee we dat kunnen en mogen doen. Gun het jezelf, gun het je ziel.....simpel, eenvoudig...doe mee!

 

Facebook comments

Available when logged-in to Facebook and if Targeting Cookies are enabled