Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Helen en Ontwaken; Het ontdekken van je authenticiteit

  • Broadcast in Spirituality
  • 0 comments
Your Spiritual Awakening Zone

Your Spiritual Awakening Zone

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Your Spiritual Awakening Zone.
h:159828
s:6182859
archived

Je ziel is altijd aanwezig en wacht tot je verbinding maakt en kiest haar liefde te ontvangen. Je ziel geeft je toegang tot liefde, compassie en acceptatie via haar ademhaling.

De Tzolkin is een bron van diepgaande energetische kennis uit de tijd van de Maya’s. De Maya’s zagen zichzelf als de verbinding tussen hemel en aarde. Via de Tzolkin communiceerden zij met het heelal.

De combinatie van de ademhaling van de ziel en de wijsheid van de Tzolkin biedt de resonantie van je potentieel. Jij bent degene die de keuze heeft voor welk potentieel je kiest.
 

Sinka voelde na de geboorte van haar zoon dat ze iets wilde veranderen in haar leven. Naast een spiritueel psychologische opleiding is ze het Crimson Circle materiaal gaan ervaren en teacher geworden. De afgelopen jaren deed ze ook veel ervaring op bij Norma Delaney en Garret Yannofsky, ademhalings-teachers van het hoogste niveau. Nu combineert Sinka de ademhaling met de Tzolkin, een elkaar versterkende combinatie, op weg naar de authenticiteit in jezelf.

Comments

 comments