Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Teleseminar Personal Branding voor vrouwen met Tessa Faber

  • Broadcast in Marketing
FMK Radio

FMK Radio

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow FMK Radio.
h:125252
s:2617465
archived

Mijn motto is: “Ontdek wie je bent en wees het dan expres!”.  En “expres jezelf” zijn is ook de beste manier om je te onderscheiden. Je personal brand en je talanten liggen vaak zo dicht bij je dat je het zelf niet meer ziet. Daar kan ik mensen mee helpen: door hun blik te openen voor wat hen bijzonder maakt.  In de uitzending vertel ik hoe je je personal brand kunt verhelderen en vormgeven in 6 stappen:

Zelfkennis | Zelfacceptatie | Zelfexpressie | Zelfpromotie | Zelfvertrouwen | Zelfontplooiing

Ik daag je op een soms verrassende manier uit om eens op een andere manier naar jezelf te kijken en zo krijg je belangrijke informatie die je vervolgens zelfbewust kunt inzetten bij het vormgeven van je personal brand.

Facebook comments

Available when logged-in to Facebook and if Targeting Cookies are enabled