Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Bonusuitzending PR Succes geheimen van gratis publiciteit krijgen met Trix Vert

  • Broadcast in Marketing
FMK Radio

FMK Radio

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow FMK Radio.
h:125252
s:1650861
archived

Trix Vertogen is PR expert. Zij helpt ondernemers om publiciteit te krijgen in de media en bekend te worden bij hun klanten. Sinds 2002 heeft zij haar eigen bureau waarmee ze vele bedrijven en personen helpt met het creëren van naamsbekendheid. Dit doet zij bijvoorbeeld met PR-campagnes, outdoor-campagnes, het organiseren van evenementen, leveren van copywriting en het creëren van interviewmogelijkheden in alle soorten media.

Facebook comments

Available when logged-in to Facebook and if Targeting Cookies are enabled