Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Personal branding met video met filmmaker Linde Ten Broek

  • Broadcast in Marketing
FMK Radio

FMK Radio

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow FMK Radio.
h:125252
s:1569735
archived

Linde ten Broek, 45 jaar, is filmmaker en helpt mensen om contact te maken met zichzelf en van daaruit hun verhaal te vertellen voor de camera.Linde maakt films van mensen die met passie over hun bedrijf vertellen en daarin gebruikt zij skills die ze geleerd heeft in opleidingen voor coach en trainer. Een film geeft een persoonlijke touch aan een website of presentatie. Een klant krijgt een goede indruk van de mens achter het bedrijf. Het geheim dat ik met jullie wil delen is als je jezelf bent en kwetsbaar durft te zijn heb je de mooiste gesprekken en kun je de beste deals sluiten. In de uitzending vertelt Linde over de workshop branding en video etaleren en gaat in op de lezingen die zij geeft over jezelf laten zien en jezelf zijn in interviews. Zij zal alles vertellen over personal branding en de manier waarop dat het beste kan werken voor jou.

Facebook comments

Available when logged-in to Facebook and if Targeting Cookies are enabled