Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

5 tips om je zelfvertrouwen als ondernemer te vergroten met Claudia Kaldenba

  • Broadcast in Marketing
FMK Radio

FMK Radio

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow FMK Radio.
h:125252
s:1556203
archived

Claudia Kaldenbach vindt dat we niet voor niets uniek zijn. Wanneer je beseft wie je bent, voor wie je van waarde kunt zijn en wie graag voor je diensten wilt betalen, kun je de juiste keuzes maken. En jezelf helder profileren zonder arrogant te zijn. Kijk naar Kansen helpt je hoe je meer ideale klanten, inkomen, voldoening en zelfvertrouwen krijgt. Dat is Bijzonder ondernemen. Via de website Ondernemers Ontmoeten biedt Claudia ondernemers een bijzonder platform voor netwerken, samenwerken en dienstenruil. En bovendien een kans om potentiële klanten aan te trekken (door blog/vermelding ezine/whitepaper). “Ontwikkel meer zelfvertrouwen en trek je ideale klanten aan” Ik ben Claudia Kaldenbach. Sinds 2009 ben ik gaan ondernemen vanuit wie ik ben. Niet meer mijzelf aanpassen aan de verwachtingen van de buitenwereld, maar ondernemen van binnen uit.

Facebook comments

Available when logged-in to Facebook and if Targeting Cookies are enabled