Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Podcasten wat kun je ermee?! met Wilco Turnhout

  • Broadcast in Marketing
FMK Radio

FMK Radio

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow FMK Radio.
h:125252
s:1471735
archived

Wilco Turnhout is oprichter van onder andere Rapid Circle en Gespod. Rapid Circle is een bedrijf dat organisaties helpt te innoveren in samenwerken en communicatie, bijvoorbeeld door het inzetten van Interne Social Media platformen, veilig binnen de muren van de organisatie. Hij richtte Gespod samen met Marco Langebeeke op in 2005. Het is momenteel de enige PODcasting website in Nederland, met een trouwe groep fans die maandelijks gemiddeld 3 keer langskomen om podcasts te beluisteren, bekijken of gewoon te zien of er nieuwe podcasts uit zijn gekomen. Voor de nieuwkomers: Podcasts zijn audio-uitzendingen die je kunt beluisteren wanneer jij wilt. Ze worden automatisch op je computer en iPod geladen. Tegenwoordig worden podcasts meer gezien als audio fragmenten die online beluisterd worden. Gespod zal binnenkort een relaunch doen en zal zich daarmee verbreden.

Facebook comments

Available when logged-in to Facebook and if Targeting Cookies are enabled