Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Laat jezelf zien! met Judith Webber

  • Broadcast in Marketing
FMK Radio

FMK Radio

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow FMK Radio.
h:125252
s:1358039
archived

Judith Webber is ervaringsdeskundige op het gebied van 'puur ondernemerschap'. Sinds ze voor zichzelf is begonnen pakt ze het anders aan dan de meeste andere ondernemers. Ze maakt haar boodschap namelijk heel persoonlijk en daar ligt dan ook meteen haar grote kracht. Deze persoonlijke boodschap blijkt dan ook enorme magneetwerking te hebben, gezien het explosief groeiend aantal volgers op o.a. Twitter. Ze gelooft heilig dat als ondernemers meer van zichzelf laten zien, ze meer werk aantrekken dat ze ECHT willen. Hierdoor volgt voldoening & succes vanzelf. In november heeft Judith haar eerste boek met als titel 'Laat jezelf zien' uitgebracht. Ze zal ons in de FMK radioshow een korte inwijding in haar gedachtengoed geven.

Facebook comments

Available when logged-in to Facebook and if Targeting Cookies are enabled