Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Verbinden, Verdiepen en Verdienen met Tram Tran van vrouwen-ondernemen.nl

  • Broadcast in Marketing
FMK Radio

FMK Radio

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow FMK Radio.
h:125252
s:1358037
archived
Met GO3 leggen ondernemers een stevige basis voor hun onderneming. Geen kostbare opleidingen van duizenden euros, waar allerlei coachingstrajecten bij zitten die de deelnemer niet nodig heeft en/of kan betalen. De deelnemer kiest de workshops die haar verder helpt en bepaalt zelf of ze extra begeleiding wilt en zo ja, op welk vakgebied. Ondersteuning op maat dus. Dit betekent ook geen dure uitbestedingen. Daarbij kunnen de ondernemers al vooraf kennismaken met de trainers, omdat ze tijdens de verbindbijeenkomst met hen kunnen sparren. Door de SMART methodiek van de workshops zijn deelnemers in staat een hoop zelf te doen en kopen alleen daar waar nodig expertise in. GO3 is tevens netwerken op een vernieuwende, inspirerende en toegankelijke manier, een netwerk waar ondernemers samen Groeien in Ondernemerschap!

Facebook comments

Available when logged-in to Facebook and if Targeting Cookies are enabled