BlogTalkRadio uses cookies. By using our services, you're agreeing to our Cookies Policy. Got it

Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Din melding til statsmakten-Er du moden nå?

  • Broadcast in Self Help
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.
h:425597
s:5684077
archived

Et stadig økende antall nordmenn og kvinner har forstått at de er betraktet som lovlig vilt i forhold til statsmakten og korporative krefter. Lovene endres fra dag til dag men du har aldri "lov" å trekke deg ut av monopol spillet du er født til. Om du har innsett at det spiller ingen rolle hvem det er som hersker over deg og har sett deg lei av bedrageriet, manglende frihet, rettigheter og muligheter til å bestemme over ditt eget liv er du kanskje moden til å ta et stort skritt i retningen mot å kreve din frihet tilbake fra statsmakten.

Vi kan ikke love deg lettvinte løsninger. Vi kan heller ikke love deg umiddelbare løsninger. Men vi kan love å opplyse i dette programmet noen essensielle sannheter du er tjent med å forholde deg til. Praktiske løsninger som bruke lovene som systemet selv har skapt for å løsrive deg fra slaveri systemet og bedrageriene som begåes i ditt navn hver dag.

Vi anser at dette kan utvikle seg til å bli flere sendinger da sakskomplekset er nettopp komplisert. Og det er mange programmeringer som går i veien for umiddelbar forståelse. Vi tilbyr deg en utdanning for den som har fortsatt kritisk tenkning i behold.

Comments