BlogTalkRadio uses cookies. By using our services, you're agreeing to our Cookies Policy. Got it

Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Hva er ditt forhold til SATAN?

  • Broadcast in Religion
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.
h:425597
s:5532535
archived

I kveldens program vil vi rette søkelyset på nettopp dette. Astronomisk opphav spirituelt/religiøst, presteskap og tilbedelse i dag, samt en vinkling på fysisk/energi og kvantefysiskt. Velkommen til å delta.

Vi  har tanker om Summerene og deres asronomiske grunnlag for betegnelsen Belsebub, gangen fra opphavet hvordan negativ og positiv energi har felles lys men går forskjellige veier for å oppnå mål. Videre innen religion og fryktbaserte kontrollsystemer for makt. Losjer og nåværende djeveldyrkelse i rene kultgrupper, losjer etc.


 

Comments