Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Brua over opprørt farvann-Samfunnet og Jorden

  • Broadcast in Self Help
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.
h:425597
s:4492633
archived

Denne serien tar for seg hvordan de fundamentale strukturene i samfunnet er skapt til å mangfoldiggjøre personlig og sosial fragmentering, isolasjon, separasjon, konkurranse, frustrasjon, slit og endelig selvutslettelse. Disse samme strukturene preger alle mennesker på et personlig plan men med unike grader av fragmentering eller helhet alt ettersom hvor oppmerksom en har blitt på problemer i samfunnet i dag.

Som regel, desto større forutgående smerte, desto mer selv og sosial innsikt hvis det ikke helt har tatt knekken på en. Det er kanskje hva som det menes med at de ”myke skal arve Jorden”.

Også i denne serien vil jeg dele de prinsippene og strukturene som vil måtte gjelde før eller senere i fremtiden om du vil forbi det "normale". Innholdet vil bli bestemt av befolkningen i det landet som gjelder – den globale malen vil være den samme. Jeg har hatt anledningen til å bli relativ godt kjent med den personen som har det formelle juridiske ansvaret for endelig beslutninger i Bank of International Settlements-BIS. Også flere andre nordmenn jeg kjenner har gjort det samme på hver sin unik måte.

Gjennom hans personlig innsikter har jeg fått en nokså intens oppgradering på innside innsikt som har vært lagt utenfor omfanget av det jeg visste før. På det viset har jeg kommet langt forbi det du ellers kan få av pålitelig ”nyheter” gjennom annen media. Det er viktig for denne overgangen at sannheten blir kjent slik at folket kan respondere på en lovlydig måte fremover i den største av endringer som noen ganger har skjedd.

Facebook comments

Available when logged-in to Facebook and if Targeting Cookies are enabled