BlogTalkRadio uses cookies. By using our services, you're agreeing to our Cookies Policy. Got it

Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Fra Larve til Sommerfugl som menneske

  • Broadcast in Self Help
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.
h:425597
s:4488479
archived

I denne serien kommer jeg til å vise hvordan språkets tyrrani har forledet mange mennesker fra sin identitet som sansende, subjektiv vesen. Det er et annet "liv" med et annet "språk" som finnes i alle sansekanaler.

Emosjonell intelligens har lenge vært kjent som av større betydning for å lykkes i livet enn intellektuell intelligens alene. Problemet er at veldig få kjenner til hva emosjonell intelligens faktis går ut på og hvordan de kan tilegne seg den i praksis.

Mennesket er født med emosjonell intelligens. I tiden mellom da og 7-års alderen er det en kombinasjon av medfødt intelligens og miljøet som former menneskets mental kart - eller autopilot for responser senere i livet.

Automatiske responser "kodet inn i autopiloten" lar seg alltid endre på til din fordel om du bare vet hvordan. Om du er interessert i å få mer ute av livet, og du har en oppegående hjerne og sinn vil du finne mye mat nyttig i denne serien som setter fokus på de "nærre tingene i livet" - tanker, følelser, drømmer, intuisjon i samspill med din kropp og ditt miljø.

Jeg tilbyr en måte å komme direkte i kontakt med ditt indre liv på en helt naturlig måte slik at du blir kjent med kontrol panelet, skjermene, autopiloten, kartet, kompasset og radaren.

Denne serien med sendinger kompletterer en annen serie som setter fokus på samfunnet og miljøet - de større perspektivene som også berører deg direkte i forhold til arbeid, fritid, frihet og evnen til å bli alt det du kan bli.

 

Comments