Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Live intuitiv Helmetods healing med Hans Thörn

  • Broadcast in Spirituality
  • 0 comments
Hans Thorn Soulbalancemethodhealing

Hans Thorn Soulbalancemethodhealing

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Hans Thorn Soulbalancemethodhealing.
h:445971
s:4673759
archived
Hans Thörn kommer att ge dig en introduktion till Helmetoden. Helmetoden är en intuitiv healing metod som kanaliserar Gudomliga budskap. Hans hade kämpat hela sitt liv med fysisk och psykisk smärta, när han 2003 upptäckte hur han kunde ha en intuitiv konversation med Gud och det gudomliga. Hans började att självläka direkt och har kunnat hjälpa sig själv och andra sedan dess. Tusentals klienter har tagit del av dessa mirakel med förbättrad hälsa och livskvalitet. Du kan jobba med vilket ämne som helst och när det läker på själslig nivå läker du sen med nya positiva känslor, tankar och fysiska resultat. Under programmet har du möjligheten att ringa in och få hjälp med dina frågor och healingen startar direkt. Även om du inte ringer in så tar du del av healingen och dina utmaningar kan självläka. 

Comments

 comments