Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

din Gravidradio - Anna Håkansson

  • Broadcast in Self Help
  • 0 comments
Din Gravidradio

Din Gravidradio

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Din Gravidradio.
h:564101
s:5620347
archived

För dig som är gravid och längtar efter inspiration och information som ger dig mer lugn och glädje.

Dagens gäst är programledaren själv, Anna Håkansson. Anna är beteendevetare, gravidcoach, doula, Föda utan rädsla-instruktör och Awesome birth teacher. Hon kommer i dagens program prata om vikten av stöd innan, under och efter förlossningen. Hur lugn och trygghet har en avgörande betydelse för upplevelsen av förlossningen. Du hittar mer information om Anna på www.gravidcoach.se

Du kan fram till den 31 november ta del av gratis introduktionssamtal via Skype eller telefon för att få en tydligare bild av vad du behöver för att få den bästa förlossningsupplevelsen. Mer information om detta finns på www.gravidcoach.se

Comments

 comments