Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

07 - Europa League Ronde 1 Feyenoord - Manchester United 15-9-2016 19.00 uur

  • Broadcast in Soccer
  • 0 comments
Feyenoord Lady

Feyenoord Lady

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Feyenoord Lady.
h:1012093
s:9709877
archived

Ik heb nog steeds geen kunstenaars gevonden voor het maken van een Feyenoord Tarotspel van 366 kaarten. Bij deze een oproep. Lijkt het je wat, stuur dan een mail naar feyenoordradio@gmail.com of feyenoorder@icloud.com dan vertel ik je nog veel, veel meer over die Tarot. De eerste helft viel ik bijna in slaap. Maar de tweede helft wordt tegen het einde echt leuk. Typisch een van die wedstrijden die je wilt bewaren, dit!Als Feyenoord verliest volgt een rituee. Maar als ze winnen draai ik weer een onvervalste Rotterdamse Hardcore Mix: The Original Number 1 is aan de beurt. Of toch nog niet? We gaan het beleven!

Comments

 comments