Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

25 - KNVB ronde 3 - 8e Finale - Feyenoord - ADO 14-12-2016 20.45 uur

  • Broadcast in Soccer
  • 0 comments
Feyenoord Lady

Feyenoord Lady

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Feyenoord Lady.
h:1012093
s:9685789
archived

Ja, nou, of deze wedstrijd nou echt spannend te noemen is...! Maar je weet het maar nooit, ADO kan hele gekke dingen doen. We gaan in op kaart 5 - De Gerechtigheid. Daar heeft ADO meer aan dan Feyenoord op dit moment met die Inda Pinda PoepChinees. Want wat was 'scheet' in het Chinees? Ja: Wang Snee Wang PANG! En het zou wel eens een hele zure avond voor ADO kunnen worden. Uit medelijden doe ik daarom iets voor ADO. Ik vraag iemand om hulp. Wie dat is daar kom je vanzelf achter als je luistert. Dik Voormekaar Show 19 komt aan de beurt en aan het einde een Hard Hardcoremix, ook een beetje voor ADO want hij heet VEROUDERINGSPROCES en dat past toch wel een beetje bij ADO.

Comments

 comments