Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

01 - De Johan Cruyffschaal - Feyenoord - PSV 31-7-2016 18.00 uur.

  • Broadcast in Soccer
  • 0 comments
Feyenoord Lady

Feyenoord Lady

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Feyenoord Lady.
h:1012093
s:9628217
archived

Ja: jemig krimmig, nee toch he? Feyenoord moet weer in die verschrikkelijke Arena voetballen met dat verziekte kut grasveld daar. En er rust een vloek op de Arena wat Feyenoord aangaat. Het is al jaren geleden dat ze daar hebben kunnen winnen. Daar zit een occulte loge en een Wicca loge achter. Hoe ik dat weet? Ik heb ze zelf ooit betaald voor magische educatie. Wat heb ik daar een spijt van gekregen! Die egenaar van die Stichting CAROS wou me kleurenblind maken en maakte mijn man helemaal paranoia waardoor hij vreselijk agressief en gewelddadig werd. Kut Amsterdam. Hij heeft me op mijn huwelijksnacht psychisch totaal in mekaar laten storten. Vanaf dat moment heb ik geen dag meer bij hem gelachen. Die haatte mij echt. Heeft het kind uit mijn baarmoeder getrapt en me daarna naar Oss laten fietsen om een miskraam te krijgen bij zijn zus. Weg huis in Amsterdam! Met veel moeite toen aan een woning gekomen in Rotterdam. En daar stonden er wel mensen voor me klaar die Sjoerd mijn huis uit hebben gejaagd. Toen kon ik eindelijk weer Wicca studeren (dacht ik). Ze lieten mij een peperdure wicca week betalen en daar kreeg ik totaal geen kans om mijn verhaal even rustig te doen. Ik werd zonder pardon de wiccagroep uitgegooid en werd nog "Coelie" genoemd ook door die enge Hera, haar echte naam is Una (Oena) terwijl die ex van me , die Sjoerd Coene of Michael of Tauloc daar wel welkom is. Nee, byzonder spiritueel! En waarom? Omdat ik uit Rotterdam kom. Jawel! En achterbak doen over dat dat er niets mee te maken zou hebben, stelletje kut kanker ajaxieten!!! Typhus joden!!! In het concentratiekamp met jullie! In de gaskamer!!! Nee, Una, want een hogepriesteres ben je in mijn ogen dus absoluut niet en je komt geeneens uit Nederland: je ben zelf een enge Coelie!!! Enfin, door die Caros loge en die Greencraft Wicca loges lukt het Feyenoord dus niet meer om te winnen in die tering Arena met dat teringgrasveld! En wint Ajax mij te vaak die schaal. Geen schrijfruimte me

Comments

 comments