Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

05 - Speelronde 4 Geen Feyenoord - Excelsior 27-8-2016 19.45 uur (dacht ik)

  • Broadcast in Soccer
  • 0 comments
Feyenoord Lady

Feyenoord Lady

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Feyenoord Lady.
h:1012093
s:9642273
archived

Ja, waardeloos is dat. Een verloren wedstrijd. Maar op dat moment moest Sparta uit tegen FC Twente. Als ze nou verliezen is er toch nog effe een meevaller. Kan ik gelijk eens het een en ander vertellen over mijn overgrootopa, Cees van Baaren en hoe dat in die tijd zoal ging met Sparta. Feyenoord is per slot van rekening niet voor niets opgericht door deze keeper van het 1e uur, samen met een hoop anderen die ook wel een potje lekker wilde voetballen. Ik vertel hoe dat in elkaar zat en hoe dat is gebeurd. En waarom. Nou kende ik mijn overgrootopa helaas niet erg goed omdat ik nog maar 5 was toen ie overleed. Maar mijn vader kende hem des te beter en heeft wel een en ander over hem verteld. Hij zit me nou al weken te beloven me een keertje mee te nemen op een tour door Rotterdam en plekken te laten zien uit de geschiedenis van Feyenoord, ook de plek van het cafe waar Feyenoord is opgericht, dat echt wel niet meer zal bestaan. Maar wanneer dat er een keer van komt. Ja, let op: hij is met pensioen maar komt om in het werk. Scholen schoonmaken, het baantje van zijn nieuwe vrouw (hertrouwd). De man is een workaholic! "Helpen", noemt ie dat. Ik weet niet wat ze die arme Alicia allemaal voor werk geven dat vroeg in de ochtend en s'avonds laat moet gebeuren, maar een hele school in je eentje doen is best wel heel erg veel werk. Alleen ik snap nou wel hoe hij altijd aan die pennen komt. OK, daar ga ik verder in het programma niet op in. Ja: Feyenoord gemist. Excuses. Maar ik kon ook niet weten dat die telefoonapp onbetrouwbaar was. Ik had beter even op internet kunnen kijken bij FOX sports of zo. Maar dat weet je dan achteraf. Lullig, zowel voor mij als voor jullie. Dwars door de wedstrijd FC Twente - Sparta heen de nabeschouwingen van Feyenoord Excelsior. En daar kan ik dan ook wel vrolijk van worden!!!

Comments

 comments