Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

"Utdanning"...Studie Kompetanse...Lærer barn og voksne det de trenger i livet?

  • Broadcast in Education
  • 0 comments
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.

Call in to speak with the host

(929) 477-3764

h:425597
s:6863657
archived

Dagens program handler om utdanningsbegrepet. Vi snakker om det et barn lærer seg fra barnehagen, opp gjennom barneskolen, ungdomsskolen, videregående, universitet - og så eventuelt voksen undervisning. Utgangspunktet for diskusjonen bygger på en timelang film som avslører amerikanske forhold under "Common Core" Ecuation - drevet av det føderale i USA - også en korporasjon. I kontrast, måler jeg opp i mot pedagogiske metoder slik jeg kjenner de gjennom erfaringer med Nevro-lingvistisk Programmering, studier av det som er fremragende hos mennesker, den kreative prosessen og systemtenkning.

Hvorvidt du tror du er "utdannet" henger sammen med noe annet du kan måle opp i mot. Programmet vil tilby en god analyse av kontrastene.  Her er en link til filmen som jeg synes er relevant. https://www.youtube.com/watch?v=gfInio1sLE0

Comments

 comments