Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Et alternativt perspektiv på "mental helse"

  • Broadcast in Health
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.
h:425597
s:6559637
archived

Jeg kjenner behovet for et program som setter fokus på hva det er som bestemmer kvaliteten av ditt indre og ytre livet sett fra et erfaringsgrunnlag med 25-år med tusenvis av klienter - med så å si hele spektret av mentale og emosjonelle plager. Mitt utgangspunkt i alle disse årene har vært at sinnet - tanker og følelser - alltid er årsaken til kvaliteten av de resultatene vi oppnår. I så måte er det aldri mental sykdom det er snakk om men et bevis på at sinnet fungerer helt perfekt, for å oppnå de resultatene en får.

Klassisk medisinsk psykiatri og psykologi er program forpliktet til å følge vitenskapens materialistisk premiss som krever at vi tror at hjernen skaper bevissthet og at når hjernen er død, så forsvinner all bevissthet. Empirisk forskning har i mange år motbevist denne påstanden og det betyr at klassiske kilder for informasjon er bygget på fullstendig feilaktige premisser. Deres vitenskap er heller blitt en form for religion.

Vi lever i en tid der menneskesinnet er utsatt for mange stressende utfordringer der samfunnets tendenser er å føre til en større og større grad av fragmentering, hvilket i seg selv er "schizofreni" per definisjon. Det er derfor ikke rart at de fleste sliter med å finne løsninger når de også blir fortalt at de ikke kan gjøre noe med sine egne tanker og følelser. Det påstår jeg er komplett bedrageri!

Facebook comments

Available when logged-in to Facebook and if Targeting Cookies are enabled