Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Konfliktløsning med og uten kompromisser

  • Broadcast in Self Help
  • 0 comments
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.
h:425597
s:5988131
archived

Om du er konfliktsky, lider av konflikt vegring, misliker å inngå kompromisser og søker gode løsninger til konflikter store og små, vil du finne programmet nyttig for deg. Vil ber deg ta frem penn og papir for å lære hvordan du kan møte en hver konflikt med tillitt og mot med en metode som gjør at plagsomme konflikter forsvinner som dugg for solen.

Vi snakker om hvorfor kompromisser er absolutt den verste måten å løse konflikter på mens vi tilbyr en enkel metode som gjør det mulig å gå en helt annen vei. Tilnærmingen gjør at du må nok bruke de ”små grå” på en ny og annerledes måte slik at belønningen for strevet blir absolutt verd anstrengelsen.

Vi inviterer lytterne til å bruke reale konflikter som vi kan forløse på direkten, dersom vi har tid til det i sendingen.

Comments

 comments