Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

En verden i transformasjon, synlig for alle

  • Broadcast in Self Help
  • 0 comments
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.
h:425597
s:4970267
archived

En ny verdensfilosofi tar form og er tydeligere enn noen gang tidligere i vårt gøobale samfunn. Dette er hva vi ser manifestere seg blandt alle verdens mennesker. En ny bevissthet og energi som det lenge har vært snakket om viser seg tydeligere og er åpenbart forståelig for større deler av menneskeheten. Programmet i denne sendingen vil trekke fram flere eksempler på den endringen menneskeheten opplever starten på for den kommende evolusjon i forståelsen av eksistens og bevissthet.

Vi forsøker å gjøre det lett for deg å forstå hva det er som er essensielt og vesentlig opp i en hel del støy og propaganda som skaper forvirring.

Comments

 comments