Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Mirakler og Magi

  • Broadcast in Self Help
  • 0 comments
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.
h:425597
s:4492637
archived

Kveldens episode av Michaels Round Table Talk vil sette fokus på Mirakler, og magi i forhold til en antagelse om at dette er noe vi alle har i oss – opp mot religiøse og skeptiske antagelser om at det du ikke kan bevise er bare ”svevende engel prat”

Det ligger religiøse og kulturelle tabuer over selve temaet. Vi tar for oss hvordan disse ble til og hvordan de hemmer oss fra å ta i bruk evner og egenskaper vi alle har men regulerer til noe mystisk, fjernt, ulogisk og følgelig upålitelig.

Vi bygger selvfølgelig på temaet som var tidligere om drømmer og deres betydning. Dette er noe som berører storsamfunnet så vel som deg selv som individ. Når du ser på den globale politiske, økonomiske situasjonen kan du ikke annet enn å merke et sterk behov for umiddelbar harmonisering – en fredsøkonomisk erklæring, en retur til sans og samling for oss alle.

Vi påstår at kollektiv bevissthet betyr mye og vi mener også at fokusert bevissthet over tid kan utøve det mange kaller magi og mirakler. Mange tusenvis av nordmenn og kvinner mener det samme og deltar i kollektive meditasjoner. Vi tar for oss også slike mønstringer av bevissthet som ønsker kollektive mål og hva det gjør på virkeligheten direkte så vel som på nivåer vi enda ikke kan måle fysisk.

Vi utfordrer tabuene fra religiøs hold om at bare enkelte er i stand til eller har lov og rett til å inkludere det mange kaller magi inn i livet. Vi ser ingen grenser. Gjør du det?

Showet varer to timer med muligheter for en time overtid.

Comments

 comments