Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Soul Body Fusion; Hoe meer Ziel(en), hoe meer vreugde!

  • Broadcast in Spirituality
  • 0 comments
Awakening Zone International

Awakening Zone International

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Awakening Zone International.
h:159853
s:5328045
archived
Soul Body Fusion betekent 'ziel lichaam versmelting' en het geeft je een proces om je eigen spirituele kracht en licht in je lichaam te integreren. Eenvoudig en eenvoudig toepasbaar, zoals dat hoort in een tijd van Nieuwe Energie. Naar aanleiding van het boek Soul Body Fusion van Jonette Crowley zochten Eppe en Nelleke Keizer contact met een teacher in Nederland, AnkhA. AnkhA verteld hoe het proces in zijn werk gaat en wat de resultaten zijn. Maar natuurlijk gaat het ook, en vooral, over de Ziel en beZieling in al zijn/haar facetten.

Comments

 comments