Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Radio Ahmyo - Ny Bevidsthed

  • Broadcast in Spirituality
  • 0 comments
Awakening Zone International

Awakening Zone International

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Awakening Zone International.
h:159853
s:2497001
archived

Decembers tema handler om bevidsthed.

Vi taler med Carsten Jensen & Leena Hebsgård i anledning af udgivelsen af deres nye bog:

Bogen ”Ny tids Bevidsthed” er kulminationen på 20 års søgen og personlig udvikling for dem begge og er blevet til en enkel, forståelig og letlæst bog, der giver den, der læser bogen en forståelse for det, man går igennem som menneske og et løft op i glæde, kærlighed og letheden.

Bogen er skrevet i samarbejde med Carl Gustav Jung og Kuthumi, der har givet Carsten inspirationer i form af kanaliserede budskaber, som de begge har taget med ud i deres dagligdag og erfaret på egen krop. Derfor har bogen været undervejs i næsten 3 år.


 

Comments

 comments