Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Angel Corner - En Resa Genom Dina Chakror!

  • Broadcast in Spirituality
  • 0 comments
Thomas J

Thomas J

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Thomas J.
h:311697
s:3620717
archived

Denna veckas tema är chakror. Vad är det för något? Jag tar dig med på en resa genom din kropps 7 huvudsakliga energicentra, deras funktion, hur de relaterar till och påverkar din fysiska kropp och hur du kan navigare dig genom dem och dina fysiska symptom för att lösa upp blockeringar må bättre och blir friskare. Chakrorna är viktiga för våran existens, hälsa + välmående. Känner man till dem och deras funktion kan man underlätta många fysiska och emotionella bevär i livet och leva friare. Jag kommer att lära ut lite olika tekniker för att hålla dessa centra rena och i balans. Du är välkommen att ställa frågor via chatten under programmets gång.

Comments

 comments