Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Angel Corner - Kärlek Sex & Relationer

  • Broadcast in Spirituality
  • 0 comments
Thomas J

Thomas J

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Thomas J.
h:311697
s:3479331
archived

I detta avsnitt av Angel Corner kommer jag att prata om ämnen som ligger oss alla varmt om hjärtat. Grundstommen i vår mänskliga existens nämligen Kärlek, Sex & Relationer. Jag kommer att delge några av mina erfarenheter, hur jag jobbat med änglar/guiders råd i Kärlek, Sex & Relationer. Jag kommer att avslöja en av hemligheterna till underbar glödande het sex som får dig att explodera i ett orgasmiskt tillstånd du inte trodde fanns. Hur kan det bli bättre än så här tänker du? Lyssna in får du se. Du kanske har frågor som rör kärlek eller relationer? Du kan ringa in live eller skriva in på chatten under tiden så kommer jag att svara från egen erfarenhet, via intuitionen och kanalisera svar från änglar och mästare. Vi förtjänar alla det bästa! Hjärtligt välkommen att lyssna in! <3
 

Comments

 comments