Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Angel Corner

  • Broadcast in Spirituality
  • 0 comments
Thomas J

Thomas J

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Thomas J.
h:311697
s:3395013
archived

Angel Corner är ett nätradioprogam om andlighet på ett lättillänglit sätt. Intentionen med programmet och mitt arbete är att sprida glädje, kärlek och hopp. Att hjälpa människor att upptäcka deras eget oändliga potential på ett roligt sätt. Under programserien kommer olika ämnen kring andlighet, hälsa och kärlek att beröras. Förrutom mitt eget arbete med änglar och guider kommer jag i kvällens avsnitt att prata om vad orden andlighet och uppstigning betyder för mig. Jag tar tacksam emot frågor före/under programmets gång och kommer att kanalisera svar från änglarna.

Comments

 comments