Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

De Godinnen Archetypen

  • Broadcast in Spirituality
Onkenbaar

Onkenbaar

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Onkenbaar.
h:134902
s:1557143
archived
In deze Onkenbaar gaan we praten over de Godinnen Archetypen, die een belangrijke nieuwe rol spelen als onderdeel van de subpersoonlijkheden. De laatste kosmische nieuwsflitsen komen vast en zeker voorbij naar aanleiding van de online studie ‘Awakening from the Dream‘. Ook gaan we flink aandacht geven aan dromen en wakker worden als kleine reflecties van de grotere cycli van De Droom en Het Ontwaken uit die Droom. Twee audioclips over dromen, de poëzie van dromen, en Almine’s nieuwe Nederlandse boek Reis van de Ziener maken deze uitzending compleet. Als opening van de show hebben we het prachtig artikel over lijden.

Facebook comments

Available when logged-in to Facebook and if Targeting Cookies are enabled