Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Verkoop je kennis op het internet met Michel Penterman

  • Broadcast in Business
FMK Radio

FMK Radio

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow FMK Radio.
h:125252
s:3376411
archived

Mijn naam is Michel Penterman. Op mijn 26e richtte ik samen met 2 partners The Beach in Aalsmeer op en startte ik mijn eerste internet site: www.beach.nl. Al snel betekende die site enorm veel voor ons bedrijf. Mijn fascinatie voor het creëren en verspreiden van content via internet zal toen begonnen zijn. Rond 2001 verkocht ik The Beach en stortte me op het uitrollen van internet concepten. Hoewel ik met verschillende ideeën het redelijk ver schopte binnen diverse bedrijven zoals De TelefoonGids, Ilse en Endemol, bleef de grote doorbraak uit. Een voorloper op het succes van Twitter en Facebook werd zelfs het einde van mijn bedrijf en het begin van een persoonlijk faillissement.

Meer als hobby dan als werk zette ik een gitaarles instructie video op Youtube en geloof het of niet, maar mijn Youtube kanaal werd een geweldige hit. Vandaag de dag hebben er meer dan 650.000 mensen de video's bekeken. Op verzoek van velen, ben ik mijn eigen online leeromgeving begonnen en verkoop ik dagelijks mijn gitaarlessen, zonder dat ik er nog wat voor hoef te doen. Er zijn dagen bij dat ik er van zou kunnen leven. Door dit succes gegrepen, ben ik ook andere ondernemers gaan leren hoe zij een passieve inkomstenbron kunnen realiseren door hun kennisproduct online aan te bieden op www.kennisverkoopt.nl .

Ik vertel je graag de ins en outs van mijn succes.

Facebook comments

Available when logged-in to Facebook and if Targeting Cookies are enabled