Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Goden Archetypen en de Dood

  • Broadcast in Spirituality
Onkenbaar

Onkenbaar

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Onkenbaar.
h:134902
s:1557153
archived
We hebben een mooie Onkenbaar vanavond, met 3 audioclips van Almine. We beginnen een discussie over de onechtheid van vorm; Rogier deelt een ervaring over het loslaten van verwachtingen; Else deelt een verhaal over hoe je een ander gevangen kan houden of kan bevrijden, door vooroordelen te laten gaan. We bespreken de eerste 6 Goden Archetypen en we ronden de uitzending af door te praten over de dood. vind meer achtergrond informatie over deze en andere shows op Onkenbaar.nl.

Facebook comments

Available when logged-in to Facebook and if Targeting Cookies are enabled