Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Hoe je door echt contact beter kunt netwerken Ruud Brouwer

  • Broadcast in Marketing
FMK Radio

FMK Radio

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow FMK Radio.
h:125252
s:1740287
archived

Veel mensen zien netwerken als scoren. Ze zijn bezig om zo veel mogelijk visitekaartjes  te delen of willen perse die opdracht binnenhalen. Ik herken het; ik deed het vroeger zelf ook. Maar nu leer ik het mensen af. Ik heb gemerkt dat je op een heel andere manier kan netwerken; door werkelijk geïnteresseerd te zijn in de ander. Op die manier krijg je contact met mensen. Als er een “klik” is, kun je toch wat voor elkaar betekenen. Je wordt dan elkaars ambassadeur. Want zo werkt het toch in zaken doen: je wilt een ander iets gunnen.

Lees verder

Comments