Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Makkelijk factureren met MoneyMedic

  • Broadcast in Marketing
FMK Radio

FMK Radio

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow FMK Radio.
h:125252
s:1864345
archived

Het bijhouden van de financiële administratie blijft een hekel punt voor, met name, kleinere bedrijven.  Door de komst van de MoneyMedic wordt dit gemakkelijker en goedkoper.  De MoneyMedic is een gratis dienst waarmee men direct aan de slag kan.  Alle handelingen vinden plaats in de online omgeving hierdoor kan de administratie overal worden bijgehouden.  Een handige functie is het feit dat de facturen gemaakt met de MoneyMedic direct via iDeal te betalen zijn.

Richard Straver van MediaMedics de bedenkers van MoneyMedic komt op woensdag 15 juni van 10 tot 11 uur vertellen over deze dienst en wat het kan betekenen voor kleine ondernemingen. Erg de moeite waard om te luisteren. FMK maakt ook gebruik van MoneyMedic en wij zijn erg enthousiast!

Comments