Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Trek volle zalen voor je event met succes evenementenplanner Josje Feller van V

  • Broadcast in Marketing
FMK Radio

FMK Radio

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow FMK Radio.
h:125252
s:1650739
archived

Josje Feller lanceerde in mei 2010 de website www.vrouwenpassie.nl. Toen zij zwanger was merkte zij dat er veel vrouwen graag iets anders zouden willen doen in hun leven, maar om wat voor reden dan ook, dat niet doen. Een betere balans tussen werk en prive, een eigen bedrijf beginnen, een leuke baan vinden, meer tijd voor leuke dingen etc. Waarom doen we niet wat we graag willen? Omdat we bang zijn voor de mening van een ander, omdat we denken dat we daar geen geld, tijd of niet de juiste opleiding voor hebben.

Facebook comments

Available when logged-in to Facebook and if Targeting Cookies are enabled