Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

‘Stop met verkopen, help klanten met inkopen!’ met Ivo Ouwerkerk

  • Broadcast in Marketing
FMK Radio

FMK Radio

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow FMK Radio.
h:125252
s:1466576
archived

Ivo Ouwerkerk is verkooptrainer met 10.000 uur trainingservaring. Ivo helpt ondernemers en verkoopteams om op een slimme manier beter verkoopresultaat te behalen. Ivo gelooft erin dat het succes van verkopen is om de ander te helpen met inkopen en niet de ander proberen te overtuigen om te kiezen voor jouw product, dienst of oplossing. Zijn motto is daarom ook: ‘Stop met verkopen, help klanten met inkopen!’ ‘Ik zie dat verkopers in het verkoopgesprek nog te weinig bezig zijn met de daadwerkelijke klantbelangen en nog teveel met hun eigen belangen. De klant zoekt echter een oplossing voor zijn of haar probleem en niet een oplossing om het target van de verkoper te dichten. Ivo zal ons in de FMK radioshow een korte inwijding geven in zijn manier van verkopen. Grip training & coaching is het bedrijf van Ivo Ouwerkerk: zelfstandig ondernemer & trainer met een aanstekelijk enthousiasme, optimistisch, vol met ideeën, commercieel hart en rake humor.

Facebook comments

Available when logged-in to Facebook and if Targeting Cookies are enabled