Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Kansen zat: ondernemen is doen en onzekerheid is groei! met Grace Dias

  • Broadcast in Marketing
FMK Radio

FMK Radio

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow FMK Radio.
h:125252
s:1466455
archived

Als (startende) ondernemer kun je behoorlijk onzeker zijn. Je voelt passie voor je product, het past echt bij jou, dat weet je zeker, maar je durft nog niet te geloven in succes. Je product is namelijk niet uniek. Andere aanbieders zitten al veel langer in jouw markt en hebben al iets opgebouwd. Wil je je je eens goed laten ontmoedigen, bekijk dan vooral de sites van je ‘concurrenten’, bekijk hun cv en hun klantenbestand. ”Poehee genoeg gewerkt voor vandaag, dan liever nog even iets anders nuttigs doen” (..voor een goed gevoel). Je gaat iets doen wat je nog niet eerder hebt gedaan. Je zet jezelf in de markt! Dat is superleuk en ontzettend spannend. Wees gerust: dat vervelende gevoel in je buik is juist een bevestiging van groei. Want hey, niemand ontwikkelt zich door de dingen te doen die hij/zij al kent en kan. Deze show is voor startende ondernemers én voor zelfstandigen die soms het gevoel hebben dat ze ‘vast’ zitten.

Facebook comments

Available when logged-in to Facebook and if Targeting Cookies are enabled