Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Bulletproof Ondernemingsplan met Elsbeth van Lienden van EyeAminBusiness.

  • Broadcast in Marketing
FMK Radio

FMK Radio

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow FMK Radio.
h:125252
s:1203154
archived
Wij bieden hulp bij het schrijven van een ondernemingsplan nieuwe stijl, een strategisch werkplan dat je niet alleen maar schrijft voor de bank of andere instantie maar waar je jarenlang plezier van gaat hebben. Zonder focus geen resultaat is onze stelling, net als dat je zelf kunt zorgen voor succes. Maar dan wel op een manier die je aanzet tot gericht doen, een manier waarbij je kunt bijsturen en een manier waarbij je de passie niet uit het oog verliest. Ondernemers die alleen maar in hun bedrijf werken, zijn minder succesvol dan ondernemers die ook aan hun bedrijf werken! En dat is waar wij bij helpen, met simpele en efficiënte tools.

Facebook comments

Available when logged-in to Facebook and if Targeting Cookies are enabled