Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Marlies van der Meer 'Hoe bepaal ik mijn Unique Selling Personal brand?'

  • Broadcast in Marketing
FMK Radio

FMK Radio

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow FMK Radio.
h:125252
s:1196337
archived
In dit interview vertelt Marlies van der Meer * Hoe zij ook geworsteld heeft met de vraag hoe onderscheid ik me van al die andere ZZP coaches en hoe onderscheid ik mijn boek over schrijven van al die andere schrijfboeken? * Waarom markteing makkelijk wordt als je weet hoe je jezelf en je bedrijf van andere kan onderscheiden. * Wat jij nu kunt doen om een beter beeld te krijgen van je Unique Selling Personal brand. Je krijgt 3 huiswerkopdrachten mee.

Facebook comments

Available when logged-in to Facebook and if Targeting Cookies are enabled