BlogTalkRadio uses cookies. By using our services, you're agreeing to our Cookies Policy. Got it

Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Ønsker du å være forberedt for begivenheter i fremtiden - 5-10 års prognose.

  • Broadcast in Lifestyle
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.
h:425597
s:8529757
archived

Clif High, som driver halfpasthuman.com har i mange år demonstrert at et han er ufornektelig innepå noe som viser seg å skape en særdeles dugelig kikkehull inn i hva som normalt ser ut til å være en uforutsigbar fremtid. Med utgangspunkt i de fire siste "alta rapporter" - gjennomlest av EQ Vioces og med en oppdatert global oversikt av planetariske, astronomiske, kulturelle, økonomiske og politiske holdepunkter forsøker vi å gi våre lyttere informasjon som holder en høy grad av forutsigbarhet for å gjøre livet lettere å bli forberedt for potensielle hendelser - om det i det hele tatt lar seg gjøre.

Tenk på programmet som en aktuell rapport inneholdende opplysninger du skulle ønske du visste på forhånd og som gjelder for de neste 5 -10-år inn i fremtiden. La oss si det allerede nå.... den tiden blir full av spesielle utfordringer som veldig få er forberedet for. Det som er særeget med disse "spådommer" er at du finner bekreftelser for disse til og med i nærbutikken hos deg i dag.

 

Comments