BlogTalkRadio uses cookies. By using our services, you're agreeing to our Cookies Policy. Got it

Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

TRAUMER OG SYSTEMOPPSTILLINGER. Gjest i programmet er Tore Kval.

  • Broadcast in Lifestyle
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.
h:425597
s:8332825
archived

Kveldens gjest, Tore Kval er godt kjent med systemiske oppstillinger siden 1996.  Som tidligere en ivrig psykologi og historieforsker og med virke som pust- og samtaleterapeut fordypet han seg videre i SYSTEMOPPSTILLINGER som et effektivt redskap i traumebehandling.
Utdannet og kurset med Bert Hellinger og Dr. Ilse Kutchera for å nevne noen.
Siden 2003 har han fokusert på Prof. Franz Ruperts teorier om spalting av psyken som følge av traumer. I kveldens sending vil vi belyse hva systemiske oppstillinger er og de underliggende teoretiske perspektiver som ligger i denne behandlingsformen. VELKOMMEN

Comments