BlogTalkRadio uses cookies. By using our services, you're agreeing to our Cookies Policy. Got it

Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Special sending with Guest Aage Nost

  • Broadcast in Lifestyle
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.
h:425597
s:8102901
archived

EQ VOICES har i denne sendingen med oss forfatteren og paranormal forsker Aage Nøst ( Aage Nost på Amerikansk) som er født og oppvokst i Steinkjær. Som 25 åring reiste han til USA for å følge sine drømmer om å bli pilot. Gjennom sine mange erfaringer som Flyinstruktør, Kommersiell pilot, Bedriftseier, Paranormal forsker, utgiver, student av sinnet, radio og TV Talk-show vert og produsent, og gjennom direkte sinn til sinn kontakt med universell bevissthet, har han lært mange av de "hemmeligheter" samfunnet og universet inneholder.
Hans bok, Higher Conscious Thinking, and How to Access The Universal  Consciousness. Learn How To Expand The Power Of The Mind At Every Level of Existence har brakt oss sammen til en samtale for deling av hans kunnskap med oss.  Sendingen vil gå på Engelsk og Norsk. VELKOMMEN.

Comments