BlogTalkRadio uses cookies. By using our services, you're agreeing to our Cookies Policy. Got it

Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Stillegående våpen for en hemmelig krig

  • Broadcast in Politics
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.
h:425597
s:6523885
archived

De fleste mennesker har begynt å forstå at noe er alvorlig galt med samfunnet, men de er ute av stand til å sette fingeren på dets årsak og langt mindre se inn i fremtiden for å forstå hvilken retning det fører hen. Vi er trenet til å tenke kortsiktig og dermed mister vi perspektiver på den virkeligheten vi befinner oss i.

I kveld er temaet tatt fra dokumenter gjenglemt i en kopimaskin solgt på bruktmarkedet - som heter Silent Weapons for Quiet Wars - om hvordan en gruppe superelite - kjent som Bilderburger Gruppen planla å ta full kontroll over psyken og responsene til resten av samfunnet. Stoffets opphav er fra 1948 ca. og blitt fortløpende raffinert over tid.

Om du er i stand til å akseptere hva du har blitt utsatt for og hvorfor, har du også et fundament å stå på som forteller deg hva som er forskjellen mellom illusjonen eller fiksjonen og virkeligheten. Det forteller hvor viktig det er å lage allianser med hverandre, stå samlet, sterkt og bestemt for å ta tilbake livene våre.

Denne sendingen er med Mike alene da Ken er for øyeblikket opptatt med andre ting. Lyttere er velkommen til å ringe inn, stille spørsmål direkte gjerne annomymt, komme med kommentarer og tilbakemeldinger.

Comments