Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Oppløsningen av samhold i samfunnet

  • Broadcast in Current Events
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.
h:425597
s:5657503
archived

Dagsferske nyhetsoverskrifter bærer preg av et samfunn som går oppp i limingen. Vi opplever drap på offentlig bussruter, ran av barn på gaten for mobiltelefoner, voldtekter, drap, organisert kriminell omsetning av tyvegods, overgrep på barn og familier i et media som ellers er preget av innholdsløs underholdning og like innholdsløs seksualitet.

Vi snakker i dag om hvordan denne formen for samfunn er en del av politikken som kalles "Del og Hersk", hva det leder til, hvem som står bak og hvordan du kan gjøre stå i mot å bli forført inn i et hjørne av slike begivenheter.

Comments